Категорії Інформація
Каси Додати подію
Поліанна
17 березня 2024

Поліанна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Одеський театр юного глядача
м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Про подію

Сімейна вистава "Поліанна" в Одесі

В Одеському театрі юного глядача за романом "Поліанна" американської письменниці Елеонор Портер буде розіграна вистава, яку цікаво буде подивитися як дорослим, так і дітям.

Під час вистави глядачі перенесуться до невеличкого американського провінційного містечка Белдінгсвіль і познайомляться з 11-річною дівчинкою-сиротою Поліанною Уіттер, яка вміє знайти сили радіти та жити попри складні життєві ситуації.

Ця історія більше ніж просто дитяча вистава, адже вона розповість, як не опускати руки й не розгубити здатність радіти, коли здається, що життя зупинилося.

Як навчитися грати в радість

Поліанна у виставі "Поліанна" переїжджає жити до своєї тітки, оскільки інших родичів у неї не залишилося. У будинку міс Поллі Гарінгтон повно правил і законів, а сама вона є суворою і врівноваженою людиною, через що життя її здається сірим і незатишним.

Але Поліанна пам'ятає те, чого колись навчав її батько — грати в радість. Цьому вона вчить і інших героїв вистави, і завдяки їй життя в містечку змінюється. І, найімовірніше, історія на цьому закінчилася б, але дівчинка потрапляє в аварію й отримує страшну травму. Тепер вона прикута до ліжка і їй заново доводиться розуміти, як вчитися грати в радість.

Чим закінчиться ця історія? Приходьте в театр на виставу! Квитки вже доступні для купівлі, тож ви можете забронювати місце на виставу. Більше дитячих вистав дивіться на сайті "Kontramarka".

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код