Категорії Інформація
Каси Додати подію
Одеса біля океана
12 березня 2022

Одеса біля океана

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

“Одеса біля океана” в Одесі!

У Російському академічному театрі відбудеться комедійна вистава “Одеса біля океана” в Одесі. Ця дуже одеська історія відбулася у Нью-Йорку, але один з її учасників - точно одесит. Дехто Гольдінер наприкінці життя вирішив іммігрувати в Америку, і це йому вдалося. На радощах він забув правила дорожнього руху, і його збила на перехресті  одна молода і розлучена американка, місіс Вотсон.

Одеська комедійна вистава

Тепер за рішенням суду вона мусить двічі на тиждень приходити до дідугана і допомагати йому  по господарству. Обставини знайомства не дуже приємні, проте герої поступово починають розумітися і дізнаватися один про одного все більше.

Можливо, і ви зустрічали нашого Гольдінера на вулиці Мерінга, де він колись мешкав? Правда звали його тоді Володимир Семенов і працював він на заводі імені Січневого Повстання. Та й нашій американській пані, теж є що розповісти про себе.

Щоб потрапити на виставу “Одеса біля океана” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

На яку виставу піти в Одесі? На комедію  “Одеса біля океана”!

  1. Історія про наших людей
  2. Одеський колорит на американському континенті
  3. Легка і тепла постановка
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код