Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 червня 2020

Odessa Classic: Естонський Національний Симфонічний Оркестр

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Естонський Національний Симфонічний Оркестр в Одесі

Естонський Національний Симфонічний Оркестр в приміщенні Одеської філармонії. Нееме Ярві (дир.)

В програмі:

  • Арво Пярт «Fratres»
  • Арво Пярт «Cantus»
  • Арво Пярт «Pro et Contra»
  • Брамс «Серенада» № 1

Однеа з центральних подій фестивалю ODESSA CLASSICS в 2020 — це приїзд флагманів культури Естонії в світі, легендарних композитора Арво Пярта, диригента Нееме Ярві і Естонського Національного Симфонічного Оркестру в повному складі (близько 90 музикантів).

Арво Пярт- один з найбільш затребуваних і улюблених композиторів у всьому світі останні півстоліття. Який здобув всесвітню популярність ще в пізньорадянській час, композитор заслужено вважається живим класиком світової музики. Відомий своїм непублічним способом життя, Арво Пярт нечасто з’являється на публіці, хоча є бажаним гостем в будь-якому концертному залі світу: тим більш важливим і унікальним стане його візит на фестиваль ODESSA CLASSICS.

Гастролі великого симфонічного європейського оркестру топ-рівня відбуваються в Україні на жаль вкрай рідко. Тим більш особливим стануть виступи в Одесі головного оркестру Естонії під керуванням багаторічного керівника оркестру, глави цілої династії диригентів, знаменитих в усьому світі, — Маестро Нееме Ярві. Біографія Нееме Ярві приголомшує перерахуванням всіх кращих залів світу, в яких він диригував кращими оркестрами планети, він записав понад 500 дисків! Крім Естонського Національного оркестру Нееме Ярві в різні роки керував оркестрами Швейцарської Романд, Гетеборга, Детройта, Гааги, Бірмінгема, Шотландського Королівського оркестру.

За останні 12 років Маестро дав 1119 концертів в 125 містах світу, керуючи 72 різними оркестрами.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код