Категорії Інформація
Каси Додати подію
MARKUL
22 серпня 2021

MARKUL

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Itaka beach club
м. Одеса, пляж Аркадія, 4

Про подію

Markul в Одесі!

22 серпня 2021 року в нічному клубі  ITAKA відбудеться концерт Markul в Одесі! Відомий російськомовний хіп-хоп виконавець Марк Маркул виріс у Лондоні і там розпочав свою музичну кар'єру. Свого часу прибічники хіп-хоп культури збиралися у одному з королівських садів, так з'явилось  творче об'єднання Green Park Gang, до якого увійшов співак. Під час таких зустрічей майбутній артист познайомився з ще одним тодішнім мешканцем Великої Британії - репером Oxxxymiron’ом. Першим загальновідомим синглом Маркула стала композиція “Сухим из воды”. А його перша платівка Tranzit включала треки, зроблені спільно з Obladaet, T-Fest та Sifo.

Сольний концерт в ІТАКА

Втім, Markul не був задоволений власним звучанням і зробив тривалу перерву у музичній діяльності. Лише в 2017 році він остаточно вирішив присвятити себе музиці. Другий лонгплей отримав три платинові сертифікації і довів прихильникам, що це рішення було вірним. Деякий час артист належав до агенції Booking Machine, а потім вирішив піти у самостійне плавання музичними хвилями і знову гучно заявив про себе влітку 2020-го року. Тоді, у розпал карантину,  він виклав у мережу одразу три хітові композиції в один день,  і всі вони зайняли лідируючі позиції на стрімінгових музичних платформах. Тепер «2 минуты», «Phantom» і «Конфеты»  стали впевненими хітами, а вже восени Markul вирушить у концертний тур на підтримку нового альбому. Небанальні тексти, чуттєве виконання та особлива мелодійність треків. Почуй це!

Щоб потрапити на концерт Markul в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому порталі.

Куди піти з друзями в Одесі? На сольний концерт Markul в ITAKA!

  1. Зірка хіп-хопу
  2. Можливість почути композиції з нового альбому
  3. Неймовірна енергетика живого виконання

Markul пісні:

  • “Худший друг”
  • “Fata Morgana”
  • “Серпантин”
  • “Леброн”
  • “Спрут”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код