Категорії Інформація
Каси Додати подію
Мари Краймбрери
14 серпня 2021

Мари Краймбрери

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «Морвокзал»
м. Одеса, вул. Приморська, 6

Про подію

Марі Краймбрері в Одесі!

14 серпня 2021 року в Літньому театрі «Морвокзал» пройде концерт сучасної творчої урбан-поп і R'n'B виконавиці Марі Краймбрері в Одесі. Крім того, що Марі є автором всіх своїх пісень, вона також плідно займається продюсуванням. Успіх прийшов до співачки з Кривого Рогу далеко не одразу. Втративши надії на танцювальну кар'єру в підлітковому віці через несподівану травму, Марина - так звучить її справжнє ім'я - переїхала за кілька   років в інше місто і влаштувалася хореографом в продюсерський центр.

Концерт з програмою "Мелкая здесь"

Саме в продюсерському центрі Марі записала перший свій трек, присвячений розставанню з хлопцем. Продовжувала деякий час працювати  в якості автора для інших виконавців, але  з часом вона почала писати пісні і для себе. Успіх прийшов до неї з першими записаними спільно з T-killah і Lx24 композиціями і знятими на них відеокліпами. Надалі він був закріплений вже повністю самостійним альбомом «ННКН» (2017). З тих пір кар'єра виконавиці стійко йшла в гору, що підтверджується багатьма музичними преміями.

Щоб потрапити на концерт Марі Краймбрері в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на сайті.

Де послухати якісний R'n'B в Одесі? На концерті автора-виконавиці Марі Краймбрері!

  1. Якісні ритмічні танцювальні R'n'B композиції
  2. Небанальні тексти і оксамитовий вокал
  3. Можливість відмінно провести свій час на свіжому повітрі

Марі Краймбрері:

  • “Он тоже любит дым”
  • “Полюби меня пьяную”
  • “Океан”
  • “Мне так хорошо”
  • “Пряталась в ванной”
  • “Она тебе не идёт”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код