Категорії Інформація
Каси Додати подію
МАЧЕТЕ. SINGULARIS
11 березня 2022

МАЧЕТЕ. SINGULARIS

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт-хол Сади перемоги
м. Одесса, пл. 10-го Квітня.

Про подію

«МАЧЕТЕ» в Одесі!

11 березня 2022 року концерт-хол «Сади Перемоги» запрошує гостей на виступ найтрансцендентнішої української команди «Мачете» в Одесі. Колектив везе нам свої топові хіти та презентує нові композиції у рамках  концертної програми «Singularis» на підтримку свіжого студійного альбому. Альтернативний рок у виконанні цих музикантів – справді щось нестандартне. Багато в чому це пов'язано з оригінальним світоглядом та інтересами їхнього фронтмена Ярослава Малого, лідера іншої відомої команди «ТОКІО». Спочатку бенд Machete замислювався як сайд-проект для запису композицій, які не потрапляли в стилістику основної групи.

Концерт «Singularis»

У результаті сайд-проект виріс у повноцінний оригінальний колектив, який виховує у своєму слухачеві потяг до самопізнання та духовного розвитку. І звичайно, енергетика живих виступів гурту абсолютно особлива, що підтвердить будь-хто, хто хоч раз побував на їхньому концерті. Соліст гурту наголошує, що «Сингулярис» досліджує тему прагнення живого до нескінченності та щастя. Адже злиття з Космосом – єдине, що здатне принести нам це почуття у безмежних обсягах. Можливо, ми просто не завжди готові дивитися на подібні питання під правильним кутом і витрачаємо енергію життя на нісенітницю та конфлікти. Разом зі своєю аудиторією «Мачете» намагатиметься розібратися, як усвідомлено проживати життя та бути відкритим коханню. Недарма "Сингулярис" означає для автора бажання злитися з нескінченним світом і повертати йому у відповідь лише радість та світлу енергію.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт гурту «Мачете» в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше феєричних концертів в афіші Одеси можна знайти в анонсах нашого сайту.

Що подарувати дівчині на 8 березня в Одесі? Квитки на концерт унікальних "Мачете"!

  1. Самобутній колектив
  2. Чудові нові треки
  3. Неймовірна атмосфера

Пісні MACHETE:

  • Нежность
  • Ныряй без остатка
  • Никуда не смыться
  • Выхожу из системы
  • Лови момент
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код