Категорії Інформація
Каси Додати подію
Крик
01 жовтня 2021

Крик

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

“Крик” в Одесі!

У Одеському оперному театрі відбудеться сучасний балет “Крик” в Одесі, за мотивами роману Олександра Зинов'єва “Іди на Голгофу”. Це філософське висловлювання та тему вибору власної долі та неможливості знайти щастя, у соціумі, цінності якого ти не поділяєш. Наш герой саме такий - інша людина, чужа навіть у колі друзів. Йому не цікаві звичайні розмови і дозвілля, але його не розуміють.

Сучасний балет

Навіть та, яку він вважав за богиню, обирає іншого чоловіка та інший шлях - більш звичний та зрозумілий. Адже йти проти течії разом з  героєм їй не під силу. У цьому трикутнику є ще один бік - темний антипод нашого героя, який веде болісний діалог всередині нього і навіть ладен його знищити. Але чи є справжній вибір у того, хто народжений відрізнятись?

Емоційний вражаючий балет про внутрішні переживання та боротьбу героя-одинака  з системою та з самим собою. І в цій битві народжується крик. Щоб потрапити на сучасний балет “Крик” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 40 до 250 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де подивитись сучасний балет в Одесі? На виставі “Крик”!

  1. Незвичайна постановка
  2. Експресивна хореографія
  3. Філософський зміст
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код