Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 січня 2023

Червона Шапочка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Казка на сцені філармонії "Червона Шапочка" в Одесі

Наприкінці грудня та на початку січня в Одеській філармонії буде поставлено інтерактивну музичну виставу "Червона Шапочка" тривалістю 1 година.

Цікаво виставу буде подивитися дітям як молодшого, так і старшого віку. А як же батьки? Дорослій аудиторії теж сподобається подія, адже вона нагадає їм дитинство.

Де купити квиток? Скористайтеся онлайн-системою сайту "Kontramarka" і придбайте потрібну кількість квитків. На цьому ресурсі також можна подивитися інші вистави та концерти для дітей в Одесі.  

Музика в казці "Червона Шапочка"

Історія Червоної Шапочки відома всім з самого дитинства — нам розповідали її наші бабусі та батьки. І тому сюжет її ми знаємо напам'ять. Але ця вистава буде набагато цікавішою. 

То що на вас чекає? 

У вас буде можливість познайомитися з лиходієм Вовком, доброю і відважною Червоною Шапочкою, її Бабусею і Дроворубом. Але в Одеській філармонії казка набуває абсолютно нового оформлення — в канву історії вшиті танці та пісні. 

Ще актори театру додали трохи інтерактиву. А це означає, що глядачі в залі зможуть взяти участь у постановці та допомогти перемогти зло. 

Готові до музичних пригод? Тоді вирушайте до філармонії!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код