Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 березня 2024

КАТЕРИНА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

Масштабна театральна постановка "Катерина" в Одесі

Твори Т.Г. Шевченка ніколи не втратять своєї актуальності для України. А все тому, що він відігравав одну з головних ролей у долі українців, коли вони переходили з етносу в національність.

Але сьогодні ми говоримо не про самого митця, а про його твір "Катерина". І на основі його сюжету було поставлено виставу на сцені Одеського Національного академічного театру опери та балету.

Ми рекомендуємо вже купувати квитки на виставу, щоб точно потрапити на неї. Також ви можете подивитися інші вистави театрів в Одесі.

Чому варто відвідати виставу "Катерина"?

У цій постановці ви знайдете багато відмінностей від оригіналу, хоча суть оповіді залишається. Діячі театру модернізували поему Тараса Григоровича, додавши до сюжету минуле і сьогодення, домігшись у такий спосіб унікальності та більшого символізму.

Крім того, музика, яка звучатиме в момент театральної вистави, це робота самого Олександра Родіна, відомого українського композитора. Саме завдяки його музиці вистава оживає.

До того ж, потрапивши на спектакль, ви побачите неймовірні декорації, а також поринете в українські обряди, фольклор і пізнаєте глибше шевченківський образ Катерини в сучасній інтерпретації.

Приходьте обов'язково в Одеський національний театр опери та балету на лібрето Олександра Родіна за п'єсою Т.Г. Шевченко "Катерина". 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код