Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 жовтня 2021

Ирина Круг

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт-хол Сади перемоги
м. Одесса, пл. 10-го Квітня.

Про подію

Ірина Круг в Одесі!

9 жовтня 2021 зустрічайте концерт Ірини Круг в Одесі! Виступ з новою програмою “Ти серце і душа” відбудеться у концерт-холі “Сади перемоги”. Ірина Круг добре відома всім шанувальникам жанру як співачка з чарівним голосом, чуттєвим виконанням, глибокими піснями і надзвичайною долею. Колись велика втрата в житті артистки підштовхнула її до творчості. І зараз кожен виступ Королеви шансону, як називають її численні шанувальники, це відверта і щира розмова зі слухачами. Розмова про те, як долати труднощі, домагатися свого і бути щасливою, попри все.

Концертна програма “Ти серце і душа”

У нову концертну програму Ірини Круг увійшли її “золоті пісні” і нові роботи співачки. Те, що відгукується у кожному серці і дарує тільки світлі емоції. Вам захочеться танцювати, ділитися враженнями з іншими та мріяти! Неймовірна атмосфера - обов'язкова частина кожного шоу Ірини Круг і ця подія не буде виключенням. Тепло і відверто, тільки для вас!

Щоб потрапити на концерт Ірини Круг в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Де послухати королеву шансону в Одесі? На концерті Ірини Круг!

  1. Щире і ніжне виконання
  2. Мелодійні композиції
  3. Нова програма

Ірина Круг пісні:

  • “Тебе, моя последняя любовь”
  • “Когда зима в душе пройдет”
  • “Не жалею”
  • “Дом на горе”
  • “Метель”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код