Категорії Інформація
Каси Додати подію
Іоланта
10 березня - 01 травня 2022

Іоланта

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

"Іоланта" в Одесі

На сцені Національного академічного театру опери і балети пройде постановка знаменитої опери "Іоланта" в Одесі на музику П.І. Чайковського. Лібрето для цього шедевра написав молодший брат знаменитого композитора М. І. Чайковський за мотивами віршованої драми Генріка Герца "Дочка короля Рене". Остання з опер Петра Ілліча, яку називають найяснішою з усіх його творінь. Парадоксальність сюжету опери в тому, що в ній немає явного протистояння добра зі злом і жоден з персонажів не наділений негативною роллю.

Опера Чайковського в двох діях

Опера є однією з улюблениць світової публіки за своє світло, витончену музику і невеликі масштаби постановки. Завдяки останньому все, що відбувається на сцені,  носить майже камерний характер і стає ближче по відношенню до глядача. Зал ніби занурюється в події, що розігруються нечисленними артистами. Окремо публіка різних років зачаровується  середньовічним антуражем, в якому за задумом відбуваються події цієї опери.

Щоб потрапити на постановку опери "Іоланта" в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч чудових театральних вистав в афіші Одеси також чекають свого глядача на нашому сайті.

На яку знамениту оперу піти в Одесі? На оперу "Іоланта" за  музикою П.І. Чайковського!

  1. Життєстверджуючий сюжет про кохання
  2. Шедевральна музика Чайковського
  3. Чудова гра акторів театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код