Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 липня 2018

Холодне серце

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

«Холодне серце» - унікальне шоу для всієї родини від одеського продюсерського центру «Madeinodessa» - неймовірне уявлення, створене за мотивами улюбленого мультфільму дітей усього світу, і самого касового за всю історію компанії «WaltDisney» .Спектакль дивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій.

«Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, в своєму роді унікальне, шоу для всієї родини! Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, яскраві костюми, барвисті декорації, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія - дарують глядачам відчуття свята! Чудеса в вигляді спецефектів і інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь в низці фантастичних подій, призводять в невимовний захват дітей і вражають дорослих!

Вистава користується популярністю не тільки в Україні, а й за кордоном. Проект «Холодне серце» і всі його учасники отримали іменні подяки сертифікати, нагороду за участь у фестивалі «SharjahChildren'sReadingFestival, 9th Edition» і запрошення на гастролі в Баку, Німеччину, Молдову та інші країни. Сподіваємося, що кількість глядачів, які відвідали шоу в усьому світі, буде продовжувати неухильно зростати!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код