Категорії Інформація
Каси Додати подію
06 серпня 2021

ХХ век Мюзик Фест

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Стадіон «Чорноморець»
м. Одеса, вул. Маразліївська, 1/20

Про подію

Фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест» в Одесі!

6 серпня 2021 року на стадіоні “Чорноморець” відбудеться фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест»  в Одесі з концертом «DISCO 90x»! На подію завітають одразу три музичні легенди нашої юності. Зустрічайте ACE OF BASE, EAST 17 і SNAP в Одесі! Жодних фейків та каверів, тільки справжні зірки танцполу, які подарують усім присутнім неймовірно вибухову енергію! Улюблені хіти у живому виконанні і артисти , побачити яких ви мріяли ще з дитинства! Час згадати про улюблені “варенки”, кольорові лосини та малинові піджаки!

Концерт «DISCO 90x»

Згадайте 1992 рік! «HappyNation» від шведського гурту «ACE OF BASE» став справжнім гімном нового покоління. А лише від одної думки про "It's a beautiful life" хочеться танцювати. І не важливо, де ми відривались  під цю музику: в інститутському гуртожитку, в літньому таборі чи на шкільній дискотеці. Ця музика назавжди стала частиною нашого життя.

Яка дівчинка не була закохана у артистів з культового вoysband «EAST 17», який і дотепер входить у ТОП-10 найбільш успішних чоловічих гуртів?  У 1992 вони були героями перших щаблів усіх світових чартів. Але і зараз здатні запалити вогонь у серцях меломанів. Чого лише варті хіти: «It's alright», «House of love», «If you ever», «Stay another day», «Let it rain». Настав час почути їх наживо!

50 тижнів на перших позиціях хіт-парадів у Європі та США! Незабутній хіт «The Power»! Так, це про німецький дует «SNAP», який потужно увірвався на радіо та у  телеефіри у 1990 році. Тоді ще не було переглядів на Ютуб, а музичні альбоми виходили на касетах, але ж ми все рівно впізнавали усі улюблені пісні з першої ноти! Давайте згадаємо як це було!

Щоб потрапити на фестиваль  «ХХ Століття Мьюзік Фест»  в Одесі і на концерт «DISCO 90x», купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше подій шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Одесі? На фестиваль «ХХ Століття Мьюзік Фест»  в Одесі і концерт «DISCO 90x»!

  1. Потанцювати під запальні хіти юності
  2. Згадати неповторну атмосферу дискотеки 90-х років
  3. Побачити кумирів мільйонів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код