Категорії Інформація
Каси Додати подію
ХХ. Сімейна хроніка
06 березня 2022

ХХ. Сімейна хроніка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

“ХХ. Сімейна хроніка” в Одесі!

У Театрі на Чайній відбудеться вистава “ХХ. Сімейна хроніка” за мотивами п'єси Ельжбети Хованець. ХХ - це не тільки римські цифри. Це позначення жіночої статі. А хроніка може бути не тільки історією, а й хронічним станом. Тобто захворюванням.

Прабабця, бабуся, мати і донька. Жінки, що виховували одна одну з 1939 по 2000-ні роки. Мешканки Кракова, які люблять одна одну так само сильно, як ненавидять. Не хочуть собі такої самої долі, але з дитинства не знають іншого досвіду.

Вистава за мотивами п'єси Ельжбети Хованець

Дитячі спогади, кумедні і не дуже історії, - все, що закладене в нас настільки глибоко, що позбавитися цього просто неможливо. Вихід - стати його продовженням, прийняти себе і всіх, хто був до тебе, такими як вони є. Але натомість, ми відштовхуємо нашу родинну пам'ять так само сильно, як і  притягуємо. Перекреслюємо чужу долю так само завзято, як і повторюємо її  на своєму шляху. Смішно, трагічно, боляче. Безперервно. До самого пробачення.

Щоб потрапити на виставу “ХХ. Сімейна хроніка” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Одесі? На виставу “ХХ. Сімейна хроніка”!

  1. Побути разом
  2. Поговорити
  3. Порозумітися

Тривалість: 85 хвилин

Обмеження за віком +15

  • Хореограф: Діана Костика
  • Художник по костюмах: Ганна Вишневська
  • Грим: Аліса Встречінська
  • Світло/звук: Микита Шумський
  • Фото: Олег Володимирський
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код