Категорії Інформація
Каси Додати подію
Едвін Мартон
07 грудня 2022

Едвін Мартон

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

Едвін Мартон в Одесі!

2 грудня 2020 року в Одеській опері зустрічайте концерт Едвіна Мартона, неперевершеного скрипаля-віртуоза, композитора  і виконавця на скрипці Страдіварі! Музикант народився в угорській родині і почав вчитися музиці ще у дитинстві, а у 7 років він вже грав твори Моцарта, зовсім як дорослий артист.

Наступні 15 років життя Едвіна Мартона стали шляхом до музичної слави. Навчання в академії Julliard (Нью-Йорк), кращі концертні зали та такі престижні премії, як Emmy, Eurovision, MTV. Едвін Мартон втілив мрію хлопчика з маленького містечка і присвятив своє життя музиці. Тепер він знана зірка світового масштабу і цієї зими дасть концерт в Одесі.

Концерт скрипаля-віртуоза

Лірика, запальні ритми, ф’южен класики та електроніки, власні аранжування класичних творів та року. Все це ви почуєте під час виступу Едвіна Мартона у супроводі симфонічного оркестру. Якщо ви досі вважали, що симфонічна музика - це нудно, переконайтеся у власній помилці! Щоб потрапити на концерт Едвіна Мартона в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 230 до 1490 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Одесі взимку? На концерт Едвіна Мартона!

  1. Віртуозне виконання
  2. Справжній драйв
  3. Нове звучання класики і сучасних хітів

Едвін Мартон пісні:

  • Tosca Fantasy (Plushenko Golden Olympic program)
  • Tchaikovsky Remix
  • Love in Venice
  • Fanatico
  • Ice Symphony
  • Badinerie
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код