Категорії Інформація
Каси Додати подію
Демони
22 березня 2022

Демони

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15

Про подію

“Демони” в Одесі!

У Одеському українському театрі відбудеться вистава “Демони” в Одесі, за п'єсою відомого українського драматурга та сценариста Наталії Ворожбит. Це вистава про кохання всупереч здоровому глузду, почуття, виплекане з відчаю та болю. У селі Глибоке живе Нінка - жінка середніх років, повелителька та активна споживачка самогону. На її бентежному життєвому шляху зустрічається безхатько Славік - пацанчик вдвічі молодший, власник хворобливих амбіцій і загадкової душі. І де б  їм ще жити, як не в Глибокому, у Нінки? І ось, коли пробивати дно вже немає куди, Славік і Нінка удвох відкривають вічне кохання, вірну дружбу і яскраве життя. Проте і тут на них чатують власні демони, які є у кожної людини. Але якщо наші герої і здатні бути щасливими, то тільки з приставкою “жахливо”.

Сатирично-містична драматична вистава

Це відверта історія про відчай, абсурд, різницю у віці, сарказм і сміх, який здатен лікувати навіть глибокі рани. Про життя зовсім не героїчних персонажів, які  не намагаються здаватись краще, ніж вони є. І звичайно про любов, яка знаходить собі шпарину і проростає навіть у самому зачерствілому  серці. 

Щоб потрапити на виставу “Демони” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 200 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Одесі? На виставу “Демони”!

  1. Сучасна українська драматургія
  2. Вистава про звичайних людей
  3. Треш-кохання і кохання серед трешу 
  • Сатирично-містична драма на 2 дії. Тривалість – 2 години.
  • Авторка: Наталія Ворожбит ( «Кіборги», «Дике поле», «Погані дороги» та «Спіймати Кайдаша»)
  • Режисерка: Наталія Сиваненко.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код