Категорії Інформація
Каси Додати подію
C@ba.ka
02 травня 2024

[email protected]

Ціна: 200 грн

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48
Купити квиток

Замовити квитки на "[email protected]"

Тривалість події — 120 хвилин.
02 трав., четвер

Про подію

«Собака» в Одесі!

У Одеському обласному академічному драматичному театрі зустрічайте незвичну постановку твору Валентина Красногорова “Собака” в Одесі. Цей драматичний твір про людей і людяність вже неодноразово підкорював глядачів на різних сценах світу. Головних героїв лише троє - подружжя і цуценя Булька. Господарі не встигають піклуватися про собаку, тому вирішують залишити тварину в установі, де її мають усипити.

Причому всередині родини єдності немає, і цей непростий вибір долі собаки викриває негаразди в житті людей. Чоловік - нерішучий і розгублений, він не може покинути роботу зі складним графіком, але й Бульку йому щиро жаль. А яка у нього жінка, що вимагає позбутися цуцика? Чи така вона вже жорстока? А може просто загнана у кут власним життям і дуже нещасна?

Вистава про пошуки людської доброти

Важка, складна та лякаюча пересічного глядача роздумами про самих себе п’єса. Де межа гуманності? Чи здатні ми на несподівані вчинки, коли стоїмо перед важкім вибором? Що таке відповідальність і чи завжди ми здатні витримати цей тягар?

Щоб потрапити на виставу “Собака” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті

На яку серйозну виставу піти в Одесі? На драматичну постановку “Собака”!

  1. Щемка історія
  2. Непрості міркування
  3. Всесвітньо відома п’єса
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код