Категорії Інформація
Каси Додати подію
Будьте ви щасливі!
08 березня 2024

Будьте ви щасливі!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський театр юного глядача
м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Про подію

Любов оживає на виставі "Будьте ви щасливі!" в Одесі

Ми хочемо вас запросити на легендарну виставу Одеського театру юного глядача "Будьте ви щасливі!", яку почнуть показувати з 14 грудня. Вистава про щире кохання, фольклор, мову, рибу і про інші важливі речі.

Для Одеського державного єврейського театру ця вистава є особливим творінням, адже вона пов'язана з будівництвом величної будівлі, де знаходиться зараз театр. А ще вона пов'язана з мовою, якою колись велика частина Одеси розмовляла - ідиш.

Купивши квиток на виставу, ви відправитесь в минуле, зможете відчути його тяготи, радощі, гумор крізь призму символізму, а також почути діалоги їдишською мовою. 

Більше вистав, дивіться в афіші

Простий сюжет про серйозні рішення

Вистава "Будьте ви щасливі" - це комедійна історія зі щасливим кінцем. Але незважаючи на весь гумор, у постановці розкриваються серйозні теми, притаманні минулому століттю.

Тут є й образи тоталітарної радянської машини, образи протидійної сили, залучені економічна політика, мовні парадигми та фольклор. А в епіцентрі сюжету  - кохання, герої Рафа (фольклорист) і Лея (продавчиня риба); їхні суперники - Тома і чекіст Сеня. Цікаво, що за історія трапилася з ними? 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код