Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 липня 2021

BALLET EVENING

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

QUEEN ODESSA
вул. Посмітного, 1

Про подію

BALLET EVENING в Одесі!

8 липня  2021 року в ресторані QUEEN ODESSA відбудеться відкриття літнього сезону у новому форматі, який вже знайшов прихильників серед вишуканої публіки Києва. Зустрічайте вечір класичного балету BALLET EVENING в Одесі на нашій літній терасі! На вас чекають фрагменти кращих балетних творів  у виконанні солістів столичної Національної опери України! Доповнить цей чудовий вечір виступ соліста оперного театру Андрія Романенка, відомого своїм широким діапазоном та розкішним голосом . Артист виконує не тільки оперні арії, а й камерні твори, народні пісні та романси.

Вечір класичного балету

На вас чекає справді вишукане задоволення! Фрагмент з яскравого балету Альберто Алонсо “Кармен-сюїта”, незабутні сцени зі знайомого з дитинства “Лускунчика” від майстра Маріуса Петіпа, та “Лебединого озера” - одного з найбільш відомих світових шедеврів Петра Чайковського. А також фрагмент “Свадьба Фігаро”,  Цей балет було створено за мотивами опери Моцарта.

Вечір вражень та високого мистецтва у QUEEN ODESSA! Щоб потрапити на BALLET EVENING в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити найкращі балетні твори в Одесі? На BALLET EVENING!

  1. Вишукана подія для публіки зі смаком
  2. Солісти Національної опери України з Києва
  3. Фрагменти найкращих балетних вистав і оперного репертуару
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код