Категорії Інформація
Каси Додати подію
Две.Рь
12 лютого 2022

Две.Рь

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

"Две.Рь" в Одесі!

У Театрі на Чайній пройде показ вистави “Две.Рь” в Одесі, яка поставлена за мотивами п'єси нашого сучасника, одеського драматурга Анни Яблонської. Чи може кожен похвалитися тим, що знайшов свою родинну душу?! Адже в нашому світі, щоб розпізнати її у фізичній оболонці, потрібна особлива прозорливість. Як дізнатися в якому саме тілі, що дісталося у спадок за бажанням Всевишнього або через безжалісний рок, доведеться зустріти свого загадкового вселенського близнюка? Де саме доведеться шукати ті самі не завжди помітні потаємні двері, за якими на тебе чекатиме найдовгоочікуваніша Зустріч?

Вистава в одну дію

За словами батька автора п'єси Григорія Яблонського, самою долею призначено, щоб саме цей твір став тими самими таємничими Дверима в не такі вже й великі за кількістю, але дуже насичені в плані творчості роки Анни. Такий літературний підхід отримав власну назву, оскільки і був втіленням справді свіжої Нової хвилі у театральній драматургії. А Анна стала глашатаєм її жіночої гілки. Такими самими Дверима цей невеликий пронизаний іронією текст став і для нашого Театру на Чайній, відкривши цілий пласт вистав, у яких б'ється свіжий пульс, прозирає незашорене сприйняття і чути голос самого життя.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на постановку п'єси Анни Яблонської “Две.Рь” в Одесі, купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Цікавих вистав в афіші Одеси ще багато, стежте за регулярними оновленнями на сайті Контрамарки.

На яку сучасну виставу піти зі своїми друзями в Одесі? На іронічну та осмислену постановку “Две.Рь”

  1. Двері є від початку
  2. Нова хвиля драматургії
  3. Відкритий новому театр
  • УВАГА!!! У Виставі використовується ненормативна лексика!
  • Тривалість: 55 хвилин
  • Вікові обмеження 16+

У виставі звучать:

  • Українська народна пісня «За туманом нічого не видно»
  • О.М. Скрябін Етюд оп.8 №2 фа-дієз мінор
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код