Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 грудня 2018

Дмитрий Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

Концерт Дмитра Романова

7 грудня 2018 року в Одеському Російському театрі відбудеться концерт коміка, який працює в жанрі Stand Up — Дмитра Романова.

Дмитро народився в Одесі в 1985 році. З дитинства у нього проявилася любов до жартів і гумору. Поступово в Одеський інститут харчових технологій, він вступив в студентську команду КВК «Республіка ШКІД». Через рік вже виступав в українському «Comedy Club».

Коли він виступав у «Сміхові без правил» і «Забійній лізі», його помітили і запропонували працювати на російському ТБ. Він працював в дуеті «Зроблено руками» з Євгеном Воронецький. Через деякий час їх тандем розпався і Романов почав виступати самостійно в жанрі Stand Up. Він перестав виступати на ТБ, а брав участь в московських клубних стендап-проектах.

Разом з Русланом Білим і Славою Комісаренко він виступає на одній сцені в спільних проектах.

У 2012 році Дмитро Романов став постійним учасником в шоу на ТНТ «StandUp», де і виступає по теперішній час. Він багато гастролює країнами пострадянського простору.

В його жартах зустрічаються згадки про його національну приналежність. Він єврей, він цього не приховує, а навпаки підкреслює в своєму іскрометному особливому гуморі.

Подаруйте собі вечір гумор в компанії з прекрасним коміком сучасності. Купити квитки можна в касах театру або міста.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код