Категорії Інформація
Каси Додати подію
ДахаБраха
02 грудня 2020

ДахаБраха

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

ДахаБраха в Одесі

Чому варто піти на концерт ДахаБраха?

  1. Відвідати грандіозне live-шоу.
  2. Почути сучасну українську музику.
  3. На власні очі побачити неймовірний виступ.

ДахаБраха стали справжнім музичним феноменом. Ви чули їхні пісні в саундтреку популярного американського серіалу «Фарго», в рекламі Девіда Бекхема — профільні ЗМІ охоче висвітлюють всі перемоги колективу на світовій сцені. Ще жодна група так філігранно і сучасно не розпоряджалася українським фольклором. Їх останні виступи довели, що жоден концертний зал не може вмістити всіх бажаючих, тому. ……. 2020 року ДахаБраха влаштують грандіозне live-шоу!

Прийшов час, коли українському слухачеві дістаються не тільки рефлексії на тему американських поп-мотивів, але й самодостатні колективи, серед яких ДахаБраха займають лідируючу позицію. Це нове слово в історії світової музики — ще ніхто так красиво і дзвінко не звертався до людської підсвідомості і не витягав назовні все найпрекрасніше, що є в українській культурній спадщині.

Колектив був створений у стінах театру «Дах», тому не дивно, що музиканти так добре тримаються на сцені, а кожна пісня обволікає автентикою української мелодії. Не пропустіть грандіозний музичний експеримент — це незабутня подія і один з головних концертів сезону 2020.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код