Категорії Інформація
Каси Додати подію
DABRO
09 березня 2022

DABRO

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт-хол Сади перемоги
м. Одесса, пл. 10-го Квітня.

Про подію

DABRO в Одесі!

9 березня 2022 року у концерт-холі «Сади Перемоги» пройде сольний концерт гурту Dabro в Одесі! Рідні брати Іван та Михайло Засідкевичі представлять свій альбом «Юність» у рамках весняного туру Україною, який пройде на топових концертних майданчиках у 8 містах. Гурт був утворений братами ще у 2013 році, проте широка популярність прийшла до колективу не одразу. Переломним моментом для цього бенду стала композиція «Юность», яка була записана у 2020 році та вистрілила на стрімінгових платформах. Кліп на пісню швидко набирав перегляди на відеохостингу YouTube – кілька мільйонів лише за перші пару тижнів, а сам хіт потрапив у десятку лідерів року Shazam та інших музичних платформ.

Тур по Україні

Музиканти самі є продюсерами та авторами всіх своїх пісень. Лірика колективу не просто набір римованих штампів, брати не бояться торкатися життєвих питань. Вони відмінно поєднують свої тексти з колоритним звучанням, що запам'ятовується, і сучасними ритмами, єднаючи в своїй музиці поп-напрямок і хіп-хоп. А неймовірна харизма виконавців і ураганна енергетика їхніх живих виступів подарує всім гостям безліч вражень і відмінний вайб. На концерті прозвучать улюблені хіти DABRO та обрані композиції з альбому «Юность».

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виступ гурту Dabro в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших цікавих концертів в афіші Одеси чекають на вас на сторінках нашого сайту.

Що подарувати коханій дівчині на Восьме березня в Одесі? Квитки на концерт гурту DABRO!

  1. Незабутні враження
  2. Найкращі хіти та нові пісні
  3. Живий звук та яскраві емоції

Пісні Dabro:

  • «Юность»
  • «Поцелуй»
  • «Мой путь»
  • «Мне глаза ее нравятся»
  • «На часах ноль-ноль»
  • «Думать о тебе»
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код