Категорії Інформація
Каси Додати подію
Christian Löffler
14 серпня 2021

Christian Löffler

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

QUEEN ODESSA
вул. Посмітного, 1

Про подію

Christian Löffler в Одесі!

14 серпня 2021 року в Queen Odessa пройде концерт відомого німецького композитора Крістіана Леффлера (Christian Löffler) в Одесі. Ми чекали приїзду "короля електронної музики", треки якого отримали гордий статус "класики споглядального хауса" від видання Spiegel. Його ім'я ставлять в один ряд з Douglas Greed, Max Cooper і Nicolas Jaar, а стримувана  національними рисами музична експресія балансує на межі ліричного ембієнту, мінімалістичного техно і меланхолійного інді-попу.

Концерт електронної музики в Queen Odessa

У програмі концерту Christian Löffler в Одесі прозвучать його кращі і вже улюблені слухачами композиції, але особливою родзинкою вечора стануть сингли зі свіжих альбомів LYS і Parallels: Shellac Reworks. Основою альбому Parallels послужило авторське переосмислення геніальної спадщини класичних композиторів: Людвіга ван Бетховена, Йоганна Себастьяна Баха, Фредеріка Шопена, Жоржа Бізе, Бедржиха Сметани. Крістіан переслухав безліч записів, щоб перенести їх у свій  всесвіт звуку.

Щоб потрапити на концерт Крістіана Леффлера в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Не менш цікава сучасна музика в афіші Одеси чекає вас.

Де послухати стильну електроніку в Одесі? На концерті музичного короля Крістіана Леффлера!

  1. Німецький композитор, який не боїться експериментувати
  2. Творчі меланхолійні полотна, що заманюють в світ звуків
  3. Кращі треки і найновіші сингли в музичній програмі
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код