Категорії Інформація
Каси Додати подію
Park Residence
Park Residence

Знайдено: 0 подій

Французский бульвар, 85
Park Residence

Знайдено: 0 подій

За Вашим запитом нічого не знайдено

Park Residence у Одесі: репертуар (2024)

Park Residence - територія вашого відпочинку в Одесі

Ресторанний комплекс Park Residence розташований у парковій зоні Французького бульвару Одеси, неподалік від обох ботанічних садів. Це не тільки зелена оаза, а й місце незрівнянного відпочинку на будь-який смак. До речі,  про смаки. У нашому меню ви можете знайти вишукані  страви європейської та японської кухні. Рибні делікатеси, устриці, м’ясо найкращої витримки з Нової Зеландії. У нас їжа готується для того, щоб нею насолоджувались. Без жодних компромісів. Найкращий ресторан європейського рівня в Одесі? Парк Резиденс!

Де відпочити в Одесі з дітьми

У нас також можна комфортно відпочити з дітьми! До послуг наших маленьких гостей яскравий та безпечний дитячий майданчик і уважна няня. У тому числі ви можете замовити послугу персонального асистента для вашої дитини.

Нічний клуб і караоке

Нічні клуби та караоке в Одесі можна зустріти на кожному кроці. Однак ми можемо похизуватися якісною сучасною  апаратурою та неймовірною розважальною програмою. В  концертах Park Residence беруть участь тільки топові артисти та виконавці. Кожен новий сезон - це справжній виклик для команди центру відпочинку Park Residence. Адже ми хочемо, щоб ви щоразу були приємно вражені нашими заходами. І ми готові докладати зусилля не тільки літом! Куди піти в Одесі  не в сезон? Звичайно, до нас! Вечірки за участі світових зірок електронної музики вже стали гарною звичкою для усіх прогресивних клаберів України!

Власний басейн і пляж

А якщо ви шукаєте клуб відпочинку з басейном, вам теж сюди! І хоча Park Residence розташований у Приморському районі міста, власний комфортабельний басейн ще нікому не завадив! У нас ви зможете засмагати не тільки в  шезлонгу, а й на зручних м’якеньких ліжках. До ваших послуг не лише напої на барі, а й  ресторан з різноманітним меню для дорослих та дітей.

Резиденція люксового відпочинку в Одесі - це Park Residence! Просто завітайте до нас, а про все інше ми вже подбали! Відпочивайте, святкуйте, насолоджуйтесь життям разом з нами і повертайтесь  знову і знову!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код