Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 серпня 2018

Чорний Квадрат «Topless. Все включено!»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Бейт Гранд (Єврейський культурний центр)
г. Одесса, ул. Нежинская, 77/79

Про подію

Найжаркіша прем'єра сезону.

Легка, гостро-еротична і сексуально-відверта комедія від творців бестселерів «Чорного Квадрата» - «А-ля кобеля ...» і «Роздягайся - будемо ... говорити!».

Троє старовинних друзів вирішують зустріти Новий Рік на курорті, щоб ... зробити спринтерський забіг! Адже за сім днів потрібно встигнути ... познайомитися, пофліртувати, спокусити, посваритися, помиритися і знову ... спокусити. І так - по кілька разів!

Що може остудити перспективи цієї палаючої путівки? Жінки! Вступивши в гостру хімічну реакцію з чоловічою статтю, вони видають суцільні чудеса логіки, бенефіси істерик, і парубочий моментально закінчується.

Три пари, три історії - і в кожному випадку невідомо, хто переможе в цьому протистоянні сили і ніжності. А точніше - чи буде кому святкувати цю саму перемогу ?!

Дотепний, але глибокий. Про секс, але без перебору. З витончено оголеними жінками і з елегантно неодягненими чоловіками. Ті, хто не може прямо зараз взяти і поїхати на відпочинок - не сумуйте: ми привезли відпочинок до вас!

З відгуків глядачів:

«Хлопці ... Це було небезпечно для життя! Не можна робити такі речі з живими людьми - до 10-й хвилині вистави у мене мало не луснув живіт ... »(Поліна)

«Обережно! У виставі стільки сексу, що після повернення додому Вас може нестримно потягнути повторити деякі подвиги головних героїв. Так що до цього варто підготуватися заздалегідь ... »(Наталія)

«Історії трьох пар - дуже милі і впізнавані. Глибина - в тому, що дозволяє побачити невеселі, в общем-то, речі зі смішною, забавною боку, вдосталь насміятися над ними, а потім ... задуматися »(Mary. Na)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код