Категорії Інформація
Каси Додати подію
BORNY FEST
14 серпня 2021

BORNY FEST

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

Borny Fest в Одесі!

14 серпня 2021 року на локації Літнього театру "Міський сад" пройде денна програма літнього фестивалю сучасної музики та образотворчого мистецтва Borny Fest в Одесі. Насичена денна частина фестивалю відкриється виступами музикантів 20ft Radio and friends і імпровізованим арт-маркетом. В продовження відвідувачів локації в Міському саду порадують пізнавальними лекціями від Музею сучасного мистецтва Одеси та цікавою концертною програмою на літній сцені. Гостям заходу також доступний відкритий фуд-корт і художня виставка в галереї Art Odessa.

Фестиваль аудіовізуального мистецтва

На літній сцені театру GORSAD гостей фестивалю чекає тріо Ragapop - відгалуження музично-театрального колективу Dakh Daughters, відомого своїми перфомансами в жанрі "фрік-кабаре". Музика групи побудована на міксі текстів Івана Франка, ємких уривків з найвідоміших книг і електронних семплів. Завершить концертну частину фестивалю авторський музичний проект актриси театру "Дах" Анастасії Шевченко. Виступи Стасік з'єднують в собі потужний соціальний посил і поетичну форму, музику і художній активізм.

Щоб потрапити на денну програму Borny Fest в Міському саду, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше фестивалів  в афіші Одеси дивіться на нашому сайті.

Який літній фестиваль сучасного мистецтва відвідати в Одесі? Фестиваль Borny Fest!

  1. Відмінні музиканти і авторські проекти на сцені
  2. Насичена програма з виставкою і фуд-кортом
  3. Класний відкритий майданчик і цікаві лекції

Літній театр:

  • 20ft Radio and friends
  • Ragapop
  • СТАСІК 

Арт-маркет:

  • Лекції від Музею сучасного мистецтва Одеси
  • Виставка в галереї Art Odessa 
  • Інсталяції Діми Ерліха
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код