Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 січня 2023

Білосніжка або Новорічні пригоди у 3/12 королівстві

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Кумедна дитяча вистава "Білосніжка або новорічна пригода в 3/12 королівстві" в Одесі

Пропонуємо вам вирушити в новорічну казку разом з однією з найпопулярніших принцес — Білосніжкою. Ця дивовижна подорож розпочнеться в Обласній філармонії в Одесі з 28 грудня і ми сподіваємося, що ви встигнете на неї!

Раді повідомити, що місця можна забронювати просто зараз, купив квиток на виставу. Процес дуже простий: натискаєте на зелену кнопку "Купити" навпроти актуальної для вас дати, вибирайте місце та оплачуйте квиток.

Більше вистав Одеси дивіться в афіші. 

Історія, яку ви не знали

У казці "Білосніжка або новорічна пригода в 3/12 королівстві" знову зіткнеться добро і зло, але це буде зовсім інший формат історії. Хоча, на перший погляд, сюжет вистави здаватиметься вам знайомим: зла Мачуха виганяє падчерку Білосніжку до лісу, щоб стати першою красунею в королівстві.  Білосніжка опиняється в темному лісі сама, їй страшно і вона засинає. А коли прокидається, знаходить в лісі будинок…

Швидше за все, ви подумаєте, що Білосніжка знайде будиночок із гномами, але ця вистава сповнена сюрпризів — у будинку живуть зовсім не гноми! Але хто? Про це точно ви дізнаєтеся, коли прийдете до театру.

Що очікувати від вистави? Точно гарного фіналу. А ще актори філармонії не тільки розкажуть і покажуть казку, вони постійно спілкуватимуться із залом, що зробить пригоду ще цікавішою та захопливою!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код