Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 грудня 2022

Біла акація

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

“Біла акація” в Одесі!

В Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбудеться легендарна оперета І. Дунаєвського “Белая акация” в Одесі! Ця вистава ще у далекому 1956 році стала візитівкою нашого театру і подарувала згодом Одесі її гімн - пісню Тоні. За два роки за мотивами вистави був знятий фільм і “Біла акація” стала справжнім хітом театру, хоча тоді цього слова ще ніхто не знав.

Легендарна вистава про Одесу

А все почалося з того, що травнева Одеса надихнула на нову оперету композитора Ісака Дунаєвського і лібретистів В. Масса і М. Червінського. Утрьох гуляли вони вулицями міста і знайшли той самий двір, де відбуваються події вистави - різнобарвний, відкритий, галасливий. А ще героями тодішнього часу були не просто моряки, а китобії. Коли ці мужні люди поверталися з рейсу, їх виходило зустрічати усе місто. Саме  тому нову оперету вирішили створити про народних улюбленців.

Приморський бульвар, плескіт хвиль, запах білої акації і легендарна пісня, яка бринить у повітрі. Неповторна атмосфера незабутніх часів і цілих 5 народних артистів на одній сцені. Доторкніться до легенди.

Щоб потрапити на виставу “Біла акація” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 80 до 300 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

На яку виставу піти гостям міста в Одесі? На “Белая акация”!

  1. Легендарна вистава
  2. Візитівка театру Музкомедії
  3. Незабутня пісня про Одесу
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код