Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 квітня 2020

Бички в томаті

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Бейт Гранд (Єврейський культурний центр)
г. Одесса, ул. Нежинская, 77/79

Про подію

Спектакль, з самого початку приречений на успіх, для сучасних одеситів став своєрідним екскурсом у минуле, де відкривається дивовижний і ні з чим не порівнянний світ одеських двориків.

…Майстерно відтворений на сцені антураж одеського дворика з білизною, що сушиться, столиком для доміно і вечірніх чаювань, типові мешканці старої Одеси на чолі з Розою-Молдаванкою переносять глядачів в далекі 20-е роки минулого століття. Звідси, за задумом авторів вистави, починалася епоха одеських дворових пісень, улюблених не тільки жителями Південної Пальміри, але і всього Радянського Союзу: Салонное танго», «Шаг вперед и два назад», «Бублички», «Жора, подержи мой макинтош», «Алеша жарил на баяне», «С одесского кичмана…», «Стаканчики граненые». Актори театру не просто співають під акомпанемент живих інструментів, але і розігрують під кожну пісню міні-спектакль зі сценками з життя одеського дворика, колоритними містечковими діалогами, надзвичайною емоційністю, гумором, танцями, бійками і дружніми посиденьками.

Ну і, природно, незрівнянні одеські бички — традиційна закуска під час дворових посиденьок, які, на жаль, сьогодні можна побачити лише на сцені «Театру на Ніжинській».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код