Категорії Інформація
Каси Додати подію
Без вини винні
29 січня 2022

Без вини винні

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

"Без вини винні" в Одесі!

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного запрошує глядачів на захоплюючий мюзикл "Без вини винні" в Одесі. В основі музичної вистави лежить п'єса О. Островського з ідентичною назвою, яка є рідкісним поєднанням комедії та мелодрами. Сюжет п'єси сам по собі не буде якимось відкриттям для сучасника, оскільки він вже балуваний. Однак автор чудово грає зі своїми неоднозначними героями, застосовуючи легке перебільшення та оголюючи суперечливість їх натур. Тож у видовищності інсценування можна не сумніватися.

Мюзикл на дві дії

У центрі глядацької уваги - вольова та добросерда героїня, якій у минулому довелося чимало сьорбнути з “гіркої чаші”. Тут і віроломна зрада коханої людини, і зникнення дитини, яка нібито просто померла. У результаті ці болючі переживання змогли знайти своє втілення у творчому шляху, і героїня виплескує їх на театральних підмостках. Блискуче, з по-справжньому сильною іскрою та неодмінним – хоч і ненадійним – обожненням захопленої публіки. А ще героїня крутить несерйозні шашні із завидним негідником і застає "воскресіння" свого безвісти зниклого сина. Подій та персонажів не злічити.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на мюзикл “Без провини винні” в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших цікавих вистав в афіші Одеси  можна подивитися на нашому сайті.

На яку цікаву постановку сходити компанією в Одесі? На феєричну музичну виставу "Без вини винні"!

  1. Інтригуючий сюжет мюзиклу
  2. Сильна та сердечна героїня
  3. Захоплююча вистава
  • Постановка за п'єсою О. Островського
  • Автор музики - О. Кулигін
  • Лібрето та вірші - Г. Котов.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код