Категорії Інформація
Каси Додати подію
Атака клоунів
09 липня 2021

Атака клоунів

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

"Атака Клоунів" в Одесі!

9 липня 2021 року в Літньому театрі "Міський сад" зустрічайте естрадне шоу-ревю "Атака Клоунів" в Одесі від легендарного театру "Маски"! Цей спектакль - кращий подарунок усім гостям і жителям міста. Найбільш одеський театр в самому серці красуні-Одеси! 100 хвилин нестримного сміху і найнесподіваніші сюрпризи. Близькі й зрозумілі жарти, незалежно від віку, національності і роду занять наших глядачів. Легендарна програма, яку з успіхом приймали в США, Японії, Колумбії, Ізраїлі та в інших країнах.

Естрадне шоу-ревю театру "Маски"

Що в програмі вечора? Більше десятка кращих номерів, які створили "Маски" за 35 років своєї творчої діяльності. Знайомі багатьом персонажі, пантоміма і нескінченна клоунада. Відточена  роками майстерність, пластичність і висока техніка акторів - ось джерело неймовірної легкості, яку "Маски" демонструють на сцені.

Ви ніби їсте листковий пиріг. І у кожного знайдеться свій улюблений шар. Тут можна від душі посміятися, розслабитися на святі здорового гумору або знайти кілька відсилань до фольклору, літератури і кінематографу. Але в будь-якому випадку, естрадне шоу театру "Маски" потрібно просто побачити!

Щоб потрапити на естрадне шоу-ревю "Атака Клоунів", купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше вистав у "GORSAD" шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Одесі? На естрадне шоу "Атака Клоунів"!

  1. Найкращі номери легендарного одеського театру
  2. Мистецтво пантоміми найвищого рівня
  3. Легкий вечір і відмінний настрій

 У шоу бере участь Комік-трупа «Маски» в повному складі.

  • Режисер-постановник: Георгій Делієв
  • Звукорежисер: Юрій Савченко
  • Майстер по світлу: Сергій Захаров
  • Художник-постановник: Олександр Алексєєв
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код