Категорії Інформація
Каси Додати подію
TEMPO LIBERO
17 серпня 2021

TEMPO LIBERO

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Пассаж
вул. Дерибасівська, 33

Про подію

Tempo Libero - це масштабний вокально-інструментальний концерт, розкішний світський вечір і вражаюча музично-концептуальна замальовка в одному.

Буквально простір музичної магії, оформлене в унікальний event.

Образ, натхнення, флер був витканий з концертів великих Chris Botti, Mina, Andrea Bocelli і Sting. Естетика навіяна шиком вечірньої Італії ...

Подія відбувається в одній з найдивовижніших локацій Одеси - готелі Пасаж, яка є пам'ятником архітектури кінця XIX - початку XX.

Вступна частина передбачає pre-party: збір і занурення гостей в атмосферу вечора під dj-set. Гостям пропонуються welcome-drinks, поступово відбувається розсадження.

У першій частині концерту робиться акцент на джаз в різноманітних варіаціях. Тут гостей чекає соло акордеона і соло на білому роялі.

Перша частина частина закінчується сольною композицією Андрія Показа і служить одночасно перервою і переходом до другої частини. Паралельно відбувається зміна способу Аріни Азарової.

Друга частина - це різноманітність музичних напрямків від soul і funk до ethno та opera. Тут гості почують авторські cover-версії відомих світових хітів, соло на арфі, два вокальних дуету з Кирилом Гарником і Ангеліною Статьевой Незабутній фінальним акордом буде пісня на 4 голоси.

Загальна тривалість самого концерту: близько 2-х годин.

Вступна частина і збір гостей: близько 45 хвилин.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код