Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олександр Малінін
28 лютого 2018

Олександр Малінін

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

В Одесу приїжджає головний романтик радянської та російської естради Олександр Малінін. Талановитий співак на сцені вже так давно, що просто не віриться. Скільки історій народжувалося і скільки чудових моментів пережито під його романси!

Ліричний герой, за яким до цих пір таємно зітхає народилося і виросло в СРСР жіноче покоління, дасть концерт 26 лютого в 19.00. Купити квитки ви можете вже зараз. Диски Олександра Малініна продані в величезній кількості, за що артист нагороджений престижною музичною премією «The World Music Awards». Ім'я народного артиста Росії та заслуженого артиста РРФСР є на «Площі зірок естради».

Справжній успіх прийшов до артиста після завоювання гран-прі на Юрмалі в 1988 році, де він особливо відзначився блискучим виконанням пісні «Корида». До цього співак виступав у складі популярної радянської групи Стаса Наміна.

Син артиста пішов по стопах батька. Микита Малінін - дуже відомий співак і композитор. Нещодавно відбулася прем'єра спільної музичної роботи Олександра Малініна і його дочки Устини.

Kontramarka.ua пропонує Вам найвигідніші умови покупки квитків.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код