Категорії Інформація
Каси Додати подію
8 люблячих жінок
12 травня 2024

8 люблячих жінок

Ціна: 150-350 грн

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48
Купити квиток
150-350 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "8 люблячих жінок"

Тривалість події — 120 хвилин.
12 трав., неділя

Про подію

Приходьте на прем'єру "8 люблячих жінок" в Одесі

Живете ви в Одесі чи тільки приїхали погостювати, обов'язково відвідайте Одеський обласний академічний театр, а саме прем'єру вистави "8 люблячих жінок". Виставу поставлено за п'єсою драматурга Робера Тома, яку він написав 1958 року.

За цією п'єсою було створено кінокартину "8 жінок" французьким режисером Франсуа Озоном, яка отримала численні нагороди та премії.  Але й вистава обіцяє бути не менш грандіозною, тож обов'язково подивіться її.

Де купити квитки? Це зробити можна в касі театру або ж скористатися зручнішим варіантом — замовити квитки онлайн на сайті "Kontramarka". Також ми пропонуємо подивитися інші  вистави Одеського обласного академічного театру.

Різдвяний комедійний детектив

Дія відбувається напередодні Різдва у Франції. В одному будинку був виявлений убитий чоловік, власник будинку. Навколо нього збираються 8 жінок — його діти, дружина, служниці та інші. Всі вони залишаються в замкненому будинку доти, доки не буде викрито вбивцю.

Від постановки варто очікувати крутих поворотів, неперевершених діалогів, викриття таємниць і, безсумнівно, незвичайного фіналу. Це вже дійсно Cherchez la femme! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код