Категории Информация
Кассы Добавить событие
Загадкові варіації м.Одеса
04 июля 2017

Загадкові варіації м.Одеса

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Молодой театр (гастроли)
Русский театр, г. Одесса, ул. Греческая, 48

О событии

Загадкові варіації

Дуель без антракту

Один із найбільш відомих драматургів сучасності, майстер непередбачуваних сюжетних поворотів та тонкого інтелектуального гумору – Ерік Емануель Шмітт та два народних артиста України, зірки сучасного кіно та театру – Станіслав Боклан та Олексій Вертинський, створюють надзвичайний детектив, з пострілами, зізнаннями та іронією під назвою «Загадкові варіації».

Дивакуватий журналіст прибуває на безлюдний крижаний острів заради інтерв’ю з нобелівським лауреатом, письменником-провокатором для маленької колонки в провінційній газетці. Але виявляється, що автор ненавидить журналістів, а розмова весь час зводиться до розпитувань про якусь жінку? Хто вона? І нащо їм ця доленосна зустріч?

Виставу, що вже декілька років йде з аншлагами і має звання «візитівки Молодого», глядачі дивляться декілька разів поспіль. Що змушує людей повертатися знову і знову до проживання цих шалених емоцій, цієї гойдалки від сліз до сміху за декілька секунд? Відповідь така ж загадкова як і сама історія.

Вистава - переможець численних фестивалів та конкурсів, серед яких звання «Кращої вистави 2014р.», за версією міжнародного фестивалю «Мельпомена Таврії»; Премія «Київська Пектораль 2013» у номінації «За кращу чоловічу роль»; Срібний диплом за кращий акторський дует Міжнародного форуму «Золотий Вітязь» (Росія, м. Москва) ; Нагорода за кращий монолог на фестивалі "Чехов Фест", та інші.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код