Категории Информация
Кассы Добавить событие
ВЕНЗДЕЙ
14 октября 2023

ВЕНЗДЕЙ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3

О событии

Королева Чорного гумору старша дочка сімейки Аддамс - Уендздей Аддамс - зухвала, похмура і небагатослівна дівчинка-гот, через свої шокуючі витівки поміняла 8 шкіл за 5 років. Після чергового скандального інциденту, її батьки – Мортіша та Гомес Аддамс, переводять дівчинку в Nevermore , Академію для ізгоїв, де колись навчалися вони самі. Вовки, змійки, сирени-горгони, перевертні всіх мастей і вампіри навчаються тут десятки років ... Владна і харизматична господиня Академії Лариса Вімс , яка закінчила її одночасно з подружжям Аддамс, заклятий ворог Мортіші, тому що, так і не змогла вибачити Гомес супутниці…

Академія з назвою – «Ніколи більше»!!! приваблює неординарних особистостей.

Уендздей знайомиться із сусідкою по кімнаті Інід Сінклер, підлітком-перевертнем, якій ніяк не вдається перетворитися на звіра.

Зустрічає Ксав'є Торпа – старого приятеля, якому прийшла геніальна ідея сховатися у труні власної тітоньки, коли вони разом у дитинстві грали у хованки. Уендздей врятувала йому життя, коли він застряг на шляху до крематорію.

Юній Міс Аддамс вдається розкрити секрет Таємного товариства Белладони і познайомитися зі звичайним хлопцем - сином Шеріфа, Тайлером Галпіном якого всі вважають нормалом, але, в тихому вирі, як кажуть, можуть бути і монстри.

І, звичайно, особливим прикрасою історії Уендздей у Nevermore – є її батьки – Мортіша і Гомес Аддамси, що ніжно люблять свою, не схожу на жодного підлітка у світі, кохану Уендздей!

Сучасна музика та хореографія, авторські костюми, відео-декорації.

Шоу призначено для сімейного перегляду.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код