Категории Информация
Кассы Добавить событие
Василь Попадюк
20 августа 2019

Василь Попадюк

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Летний Театр «Морвокзал»
г. Одесса, ул. Приморская, 6

О событии

В Одесі виступить Паганіні нашого часу!

20 серпня на сцені Літнього театру «Морвокзал» виступить з концертом україно-канадський скрипаль Василь Попадюк і його Papa Duke Band.

Музичні критики називають стиль виконання Василя Попадюка як world musiс, але при цьому акцентують увагу на тому, що гра Василя Попадюка — це абсолютно індивідуальний і ним самим створений стиль. Віртуозові вдалося з’єднати в одне ціле класичну, слов’янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз.

Талантом Попадюка захоплюються перші особи держав, дипломати і бізнесмени, досвідчені музиканти, колеги і непідготовлені слухачі. Король Хусейн подарував йому іменний годинник. Королева Софія запрошувала повторювати концерти. В Іспанії його називають «Живим нервом», «Маестро скрипка», в Америці — «Золота скрипка».

Василь на сцені — це магія музики і диявола, чари і озноб вібруючого нерва. У шаленому темпі і малюнку рухається його рука. Він здається безтілесним, візуально втілившимся в звук, голос, почуття. Протягом усього концерту присутнє відчуття близькості чогось не земного і скрипка лише провідник небесного до душі людини. За цю магію і нерв Василя вже нарекли сучасним Паганіні. Його композиції неповторні, він грає від серця і проникає в серце.

Іен Гіллан, вокаліст Deep Purple, написав ювілейний альбом до свого 65 — річчя — Gillan’s Inn, в When a Blind Man Cries («Коли плаче сліпий») і в цьому альбомі грає скрипка світового віртуоза Василя Попадюка.

Не пропустіть!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код