Категории Информация
Кассы Добавить событие
14 августа 2019

Творчий вечiр Ади Роговцевої

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Зеленый театр
г. Одесса, ул. Маразлиевская, 34 (ЦПКиО им. Т. Г. Шевченко)

О событии

Зустрічі з нею традиційно стають подією, тому що за нею стоїть цiла епоха поетичності в кіно і в театрі. Час, проведений iз нею, — це унікальна можливість доторкнутися до високого мистецтва. Творчі вечори з нею насичені тонким гумором, потаємними історіями, дружбою і вірою… А ще вони потрапляють одразу в серце.

14 серпня пріма театра та кіно, герой України, народна артистка, одна з найвідоміших жінок давньої та сучасної України — Ада Миколаївна Роговцева — проведе вечір, на якому розкаже про свій творчий шлях.

Глядачам і театралам старшого покоління Ада Миколаївна відома завдяки багатьом роботам, але, перш за все, завдяки серіалам «Вічний Поклик» і художньому фільму «Приборкання вогню».

Зустрiч в Зеленому — це iдея своєрідного звіту. Це монологи, уривки з живих вистав, фото і відеоматеріали з архівів українського телебачення, поезія її улюблених поетес — Лесі Українки, Ліни Костенко. А також вірші самої Ади Роговцевої. Це витончена і вишукана мозаїка, з якої складається портрет Великої Артистки.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код