Категории Информация
Кассы Добавить событие
Сватання на Гончарівці
23 февраля 2021

Сватання на Гончарівці

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский академический музыкально-драматический театр им. В. Василько
г. Одесса, ул. Пастера, 15

О событии

Весіллю згідно з народним звичаєм завжди передує сватання, коли наречений разом зі сватами йде в будинок нареченої свататися... Так відбувається і в українській класичній комедії Григорія Квітки-Основ'яненка - класика національної літератури другої половини XVIII-го століття.

Тільки що робити бідній дівчині, якщо сватів присилає дурний і багатий немилий? А милий її, Олексій, десь в чужій стороні на заробітках ... І коли повернеться додому, невідомо.

За жанром вистава «Сватання на Гончарівці» - вечорниці-марення про українську комічну оперу. Таким чином, тут зібрана, можна сказати, вся антологія жанру комічної опери в національній музичній культурі: і відомі арії з «Наталки Полтавки», і дуети з «Запорожця за Дунаєм», і народні пісні ...

Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Володимир Туманов.
Художник-постановник - заслужений художник України Станіслав Зайцев.
Диригент оркестру - Ігор Чернецький.

В ролях: народні артисти України Анатолій Дриженко і Ольга Равицька, заслужені артисти України Віктор Лисенко та Ігор Геращенко, артисти Олександр Бабій, Тетяна Глущенко, Юрій Дудар, Наталія Лаврова, Маргарита Пресич, Олег Русол, Олександр Самусенко та інші.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код