Категории Информация
Кассы Добавить событие
16 января 2020

Старцы

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр на Чайной
г. Одесса, ул. Маразлиевская, 34А

О событии

Вистава «Старці» поставлена за твором «Залізний клас» талановитого італійського письменника Альдо Ніколаї. Драматург по праву вважається одним з найпопулярніших і плідних авторів другої половини 20 століття.

Він написав 50 монологів, 75 п’єс, величезна кількість адаптацій італійської класики і сценаріїв. У 1997 році Альдо Ніколаї вручили премію як самому затребуваному закордоном драматургу Італії. Його твір «Залізний клас» — це смішна і одночасно зворушлива історія про двох старих.

Палья і Бокка знайомляться за збігом обставин. Але зустріч стає поворотною подією в їхньому житті. До неї вони думали, що вже змирилися з сумною старістю, проте разом вони вирішують збунтуватися і втекти. Подалі від набили оскому днів, схожих один на інший, від зневіри… і навіть від самих себе. Люди похилого віку купують квитки на поїзд, щоб поїхати туди, де море і сонце.

Але на жаль, мріям новоспечених друзів збутися не судилося… Режисер спектакль — Олександр Онищенко. У ролях: Денис Фалюта, Валерія Задумкіна, Владислав Костик. Приходьте! Вас чекає глибока і життєва історія поколінь.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код