Категории Информация
Кассы Добавить событие
Путешествие маленького музыканта
23 марта 2024

Путешествие маленького музыканта

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский национальный академический театр оперы и балета
г. Одесса, пер. Чайковского, 1

О событии

«Маленький музикант» запрошує на веселі «Музичні канікули»!

Програма «Музичні канікули» для маленьких та дорослих пошановувачів мистецьких подорожей – це ще більше прекрасної музики!

Освітньо – мистецький проєкт «Подорож маленького музиканта» знову радо запрошує всіх і дарує нову концерну програму, яку автори проєкту підготували разом з маленькими, але вже досвідченими артистами. Тож, завітавши до театру суботнім ранком 23 березня, ви зможете стати учасниками концерту не тільки як глядачі, а й як виконавці. Лунатимуть пісенні й інструментальні твори українських та іноземних авторів. Нова подорож обіцяє бути, як завжди, цікавою, веселою, інтерактивною та пізнавальною!

У затишному Арт-просторі «Бельетаж-імпреза» на вас чекатиме нова зустріч із юними артистами хору Одеського державного музичного ліцею ім. П. С. Столярського, ансамблю бандуристів «Перлина», молодшого хору ОДМЛ ім. П.С. Столярського.

Також на вас очікують музичні відкриття та дебюти - вперше в гості до «Маленького музиканта» запрошено учнів та творчі колективи Мистецької школи №11 м. Одеси, тож побажаємо юним виконавцям натхненної подорожі чарівною країною музики у гостинній Одеській національній опері.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код