Категории Информация
Кассы Добавить событие
Жемчужины Французской Музыки
30 марта 2023

Жемчужины Французской Музыки

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский национальный академический театр оперы и балета
г. Одесса, пер. Чайковского, 1

О событии

ОДЕСЬКА ОПЕРА. УКРАЇНСЬКА ПРИМАДОННА С ФРАНЦУЗЬКИМ ШАРМОМ.

#ПроКонцертнуІмпрезуПерлиниФранцузькоїМузики

Як відомо, наша українська Одеса – місто багатонаціональне і полікультурне, а його найкраща перлина Одеська опера — багатогранна і поліфонічна. Під склепінням театру від віків вдало і органічно поєднуються кращі зразки музичної спадщини народів світу. Одне з чільних місць посідає тут французька класика, адже Одесу, за правом вважають французьким куточком України, «маленьким Парижем із видом на море», де французький дух матеріалізується Ланжеронівською та Рішельєвською вулицями, Пале-Роялем та Французьким бульваром, а до міста гостинно запрошує блискучий француз Дюк де Рішельє.

Тож, 30 березня о 18.00 наш арт-простір «Бельетаж-імпреза» перетвориться на затишний та романтичний куточок Франції, оздоблений українським талантом і шармом провідних солістів опери та артистів-інструменталістів. Авторка та ведуча програми – заслужена артистка України Олена Стародубцева поведе вас вишуканими та загадковими шляхами музики Дебюссі і Массне, Деліба і Бізе, Гуно і Берліоза…

Не пропустить шансу поринути у витончений світ Франції на українських теренах Одеської опери! Кількість квитків – обмежена!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код