Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 марта 2019

Олег Винник

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Одесский Дворец Спорта
г. Одесса, пр-т Шевченка, 31

О событии

Олег Винник виконає свої золоті хіти в Одесі

Зустрічай весну разом з улюбленим виконавцем мільйонів українців!

Концентрація золотих хітів, ефектне світломузичне шоу і тепла атмосфера: у березні 2019-го Артист № 1 Олег Винник дасть серію концертів, присвячених коханню і весні.

Ексклюзивна святкова програма «Для мене ти золота», що прозвучить в Одесі 8 березня, — це «звернення до жінки», про яку мріє кожен чоловік.

— Можливо, вона не ідеальна, але якою б її не сприймали інші, для даного конкретного чоловіка вона — «золота». Нам всім потрібно навчитися так ставитися до своїх близьких, і в першу чергу, до своїх жінок — берегти, любити і просто жити ними, — зазначає артист.

Олег Винник — співак, композитор і автор текстів, за короткий час здобув приголомшливий успіх в Україні і сьогодні по праву вважається найбільш затребуваним і гастролюючим артистом. Треки музиканта очолюють провідні чарти СНД, кліпи збирають мільйони переглядів в YouTube. У кожному місті його зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат. Всього за кілька років сольної кар’єри Винник випустив 6 авторських альбомів, 14 відеокліпів, неодноразово виступав на головних сценах і стадіонах країни.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код