Категории Информация
Кассы Добавить событие
15 августа 2019

Мозги (Mozgi)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Ибица (Ibiza) ночной клуб
г. Одесса, пляж Аркадия (центральная аллея)

О событии

15 серпня в нічному клубі Ibiza відбудеться суперкрута вечірка з самим зоряним проектом країни! Приходьте, щоб співати, танцювати і веселитися на березі моря до ранку!

Ви вже знаєте, що таке «електро-шаурма»? Якщо ні, то час проводити лікнеп: саме так називають свій особливий стиль учасники команди Mozgi. Головні мисливці за емоціями в Україні покажуть, що таке справжній драйв. Сильні, спортивні, брутальні і вкрай серйозні чоловіки приїдуть знову до Одеси, щоб дати мегакрутий концерт біля моря.

Музика цього проекту відрізняється яскравим і насиченим фольклорним забарвленням і вираженою денс-домінацією. Mozgi мають індивідуальний підхід до звуку, який дозволяє їм створювати суміш Сходу і Заходу. Ритми, етнічні мотиви і потужні біти дають вражаючий ефект! Унікальна танцювально-музична галактика під назвою Mozgi була створена 5 років тому. Шість суперзірок об’єдналися в одному проекті: натхненник Потап, мрійливий і харизматичний Позитив, романтичний Дядя Вадя, улетний і космічний DJ Bloodless, bad boy Ед, серцеїд Рус.

Їх не можна не впізнати: члени команди носять стильні кепки чорного кольору з брендовим логотипом і одяг фірмового street style. Пісні Mozgi — безмежний космос, витканий з неповторних і чесних історій. Їх композиції — оцифровані випадки з життя сміливих чоловіків, які просто не вміють здаватися. Кожен новий збірник Mozgi стає відважним експериментом зі стилями та напрямками танцювальної музики. Приходьте 1 червня, щоб відірватися під суперхіти!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код