Категории Информация
Кассы Добавить событие
ХХ. Сімейна хроніка
21 мая 2021

ХХ. Сімейна хроніка

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр на Чайной
г. Одесса, ул. Маразлиевская, 34А

О событии

За мотивами п'єси Ельжбети Хованец.

ХХ - в генетиці - це хромосомні позначення жіночої статі, а слово «хроніка» має, як мінімум, подвійне значення: хроніка - як документ і хронічне захворювання - як медичне визначення.

П'єса, в фрагментарною формі, розкриває історію життя і взаємин чотирьох поколінь жінок однієї сім'ї: прабабусі, бабусі, матері і дочки. Дія відбувається в Кракові (Польща) і охоплює період з 1939 по 2000-ті роки.

Драматичний і анекдот про любов і ненависть, про взаємне притягання і відштовхуванні, про небажання повторювати досвід і долю батьків і про неможливість не повторити цей досвід і цю долю. Розповідь про те, як складно зрозуміти близьку людину і пробачити.

«Ця вистава - занурення в сімейні хроніки кожного з нас, в дитячі спогади (щасливі і не дуже), в смішні і незручні ситуації, так глибоко застрягли в голові, що ні виколупати їх звідти ніяким« позитивним мисленням », настільки ж модним, як і знеособлюють пам'ять роду. Це впізнавання і проживання, і це зіткнення лоб в лоб з собою справжнім - ти такий же, як всі ті, попередні, хто вже були в твоєму роду до тебе. І мова не про фаталізм (розвиток безглуздо, бо все зумовлено), а про усвідомлення і прийняття - щастя розуміти, хто ти і чому, щастя жити і бути продовженням. »

Тривалість: 85 хвилин

Обмеження за віком +15

  • Хореограф: Діана Костик
  • Художник по костюмах: Ганна Вишневська
  • Грим: Аліса Встречінская
  • Світло / звук: Микита Шумський
  • Фото: Олег Володимирський
Предварительный заказ
Заявка на промо-код