Категории Информация
Кассы Добавить событие
Она его любила
23 ноября 2018

Она его любила

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Одесский академический музыкально-драматический театр им. В. Василько
г. Одесса, ул. Пастера, 15

О событии

Кожен любить, як вміє! Вона його любила! Вона — Таня. Він — Сергій. Вона — його учениця. Дика, пристрасна, справжня. Ні, це — не «Лоліта», і не шукайте тут аналогій. «Вона його любила» — гостріше, жорсткіше і……..смішніше! Де все відбувається? Тут. В Одесі, в Україні, на Землі — поруч з вами… Тут є Славік — мажор у якого не вистачає адреналіну в житті. Є мама Сергія, яка тільки і мріє оженити сина! Є французький бульдог — Джон Сноу! А батько Тані не може жити без алкоголю і чекає на Костю, якого от випустять із в’язниці… Ні, ні, це не «чєрнуха», як може здатися. Це «висока історія» непростих стосунків. Головне — не бути ханжою. Герої діють швидко, говорять прямо, мріють пристрасно. А! Є ще Костя. Костя любить Таню. А вона? А вона його любила! Але своєю любов’ю. Кожен любить як вміє… Це історія про шалені почуття, про безглузде парі, яке призводить до майже античної трагедії, історія про нас, про вас….. А ще буде смішно, дуже…. Кажуть, всі пісні про любов. Ця пісня — точно. Неперевершені актори Одеського укр театру та київський режисер Стас Жирков будуть говорити з вами сучасною мовою. Головне — встигнути придбати квитки, адже грають у форматі «Глядач на сцені».

У виставі задіяні:

Таня — Марина Клімова, Сергій — Вадим Головко, Славік — Костянтин Кириленко, Костя — Володимир Романко, Мама — заслужена артистка України Ірина Охотниченко, Тато — заслужений артист України Ігор Геращенко.

  • Режисура, переклад та адаптація тексту, сценічний простір, костюми, звукове та світлове рішення — заслужений артист України Стас Жирков (Київ).
  • Робота з художньо-постановочною частиною — Олександр Обухов
  • Робота зі світлом — Володимир Дубовенко Робота зі звуком — Костянтин Скрипунов
  • Робота з костюмами — Марина Шарипова Робота з реквізитом — Людмила Руссол
  • Робота з декораціями — Олександр Шадрин.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код