Категории Информация
Кассы Добавить событие
ТОП100: Гордість та краса України
22 марта 2019

ТОП100: Гордість та краса України

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Одесский национальный академический театр оперы и балета
г. Одесса, пер. Чайковского, 1

О событии

Найграндіозніша подія весни — вручення премії «ТОП100: Гордість та краса України»

22 березня о 17:00 в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбудеться урочиста церемонія нагородження фіналістів проекту «ТОП100: Гордість та краса України».

Проект вже став щорічною загальнонаціональною премією і припав до серця публіці в Україні і навіть за кордоном. Як каже Ельвіра Гаврилова — муза і генеральний продюсер рейтингу, — каталоги, що виходять кожен рік в рамках премії «Гордість та краса України» розходяться по всьому світу за адресами відомих продюсерських центрів і вже понад 50 учасників як дитячого, так і жіночого топів співпрацюють з європейськими інвесторами.

На червоній килимовій доріжці будуть присутні понад 2000 гостей, які приїдуть з різних куточків світу. Це друзі проекту з Монако, Лондона, Варшави, Лісабону і Мадриду. Захід також планує відвідати мер міста Кутаїсі, який прибуде до Одеси з сонячної Грузії, щоб привітати грузинських українців. Організатори очікують також представників української влади.

Програма церемонії:

  • 17:00 — Червона доріжка, ведучою якої буде «чорна пантера» Габріелла Массанга, відома телеглядачам за програмою «Сімейні зустрічі» на 5 каналі.
  • 19:00 — Гала-концерт. Ведучі: Дмитро Коляденко та Соломія Вітвіцька.
  • 23:00 — Вишукана гала-вечеря в найрозкішнішому нічному клубі Ministerium.

Зіркові гості: Володимир Бебешко, Антон Лірник, СолоХа, Карина Плай, Pantera’s, Андрій Kishe, Наталія Шелепницька, Габріелла Массанга, Сергій Мельник, Rumbero’s, Андрій Бурлуцький, Катерина Бужинська, Світлана Вольнова, Катерина Гулякова, Сніжана Єгорова, Наталія Валевська, Яна Клочкова, Анетті. Хедлайнер — Sonique.

Найдовша в Європі стометрова червона доріжка, найрозкішніші ведучі та понад 2 тисячі гостей зі всього світу, серед яких будуть найгарніші, найвпливовіші і найефектніші жінки в розкішних сукнях від кращих українських та світових брендів. Приблизно стільки ж буде і найкращих чоловіків у вишуканих, елегантних, епатажних костюмах, що зривають дах. Дрес-код церемонії -звичайно ж, black tie!

Івенти і різноманітні заходи від Ельвіри завжди славились своєю розкішшю, пафосом, гучністю проведення і великим розмахом. А як інакше — адже премія має назву «Гордість та краса України», а тому і проводитиметься вона на вищому рівні!

Запрошуємо всіх взяти учать у найграндіознішій події весни!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код