Категории Информация
Кассы Добавить событие
Нотр Дам де Пари (Notre Dame de Paris)
13 февраля 2022

Нотр Дам де Пари (Notre Dame de Paris)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3

О событии

Notre Dame de Paris Le Concert в Одесі!

12 і 13 лютого 2022 року в стінах Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного пройде показ концертної версії знаменитого феноменально успішного мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert в Одесі. Знаменитий твір В. Гюго, який  ліг в основу сюжету постановки, є безсмертним натхненником творців найрізноманітніших стилів і напрямків мистецтва. Звичайно, сучасний музично-театральний жанр теж не зміг залишитися осторонь - так з'явився знаменитий мюзикл "Нотр Дам де Парі" ( "Собор Паризької Богоматері").

Масштаб вистави захоплює дух: семеро бездоганних солістів, хор, симфонічний оркестр і рок-група - всього задіяно більше ста шістдесяти артистів на одній сцені. Сучасна сценографія, відточена робота команди освітлювачів і відпрацьовані аж до дрібниць костюми артистів відтворять на сцені автентичну атмосферу Парижа XV століття, в якій відбуваються драматичні події безсмертного шедевру. Полотно насиченого дійства трагедії викладено у формі музичних шедеврів, які будуть виконані солістами французькою мовою.

Концертна версія мюзиклу "Собор Паризької Богоматері"

Сюжет твору розповідає про молоду танцівницю Есмеральду. Трагічно осиротівши, юна особа потрапляє під опіку герцога Клопена, який стоїть на чолі місцевого циганського табору. І стає предметом обожнювання відразу декількох шанувальників різного статусу і становища в суспільстві. Так, до неї прихильні серця бравого капітана стрілецької гвардії Феба де Шатопера, дзвонаря з дзвіниці собору Квазімодо і його наставника архідиякона Клода Фролло.

Ця любовна комбінація запускає цілу низку безглуздих випадковостей і фатальних подій, яка захоплює всіх її учасників все далі у вир пристрастей, змов і людської підступності. Засліплений пристрастю архідиякон використовує наївного горбаня Квазімодо, щоб спланувати викрадення юної танцівниці. Однак в плани втручається також вбитий красою Есмеральди поет П'єр Гренгуар, який випадково брів за нею від самої площі. Він кличе варту і з'являється капітан стрільців Феб - серце танцівниці схвильовано. Ні в чому не винного Квазімодо беруть під варту.

Щоб дізнатися весь інший сюжет і грандіозний фінал мюзиклу Notre Dame de Paris в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч інших музично-театральних постановок в афіші Одеси доступні на сторінках Контрамарка.

Який знаменитий сучасний мюзикл не можна пропустити в Одесі? Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Масштабна сучасна постановка
  2. Ексклюзивні декорації та костюми
  3. Безсмертний літературний шедевр
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Предварительный заказ
Заявка на промо-код