Категории Информация
Кассы Добавить событие
10 июня 2024

НАОНИ Orchestra

Цена: 280-1180 грн

Одесский академический театр музыкальной комедии им. М. Водяного
г. Одесса, ул. Пантелеймоновская, 3
Купить билет
280-1180 грн
Купить билет

Заказать билеты на "НАОНИ Orchestra"

10 июн., понедельник
18:00
280-1180 грн
Купить билет

О событии

НАОНІ Оркестра в Одесі!

На сцені Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, відбудеться концерт  НАОНІ Оркестра, який  презентує нову програму «Гуц and Roll. Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів».

На вас чекає справжній вибух яскравих музикальних емоцій та захоплення від професійного виконання артистів Національного академічного оркестру народних інструментів України, які підкорили своїми виступами всі провідні світові сцени. Тепер ви маєте унікальну нагоду почути твори сучасних українських композиторів, написані у стилі джаз, рок і фолк. А ще музиканти підготували нові аранжування улюблених народних пісень. “Гуцулка Ксеня” і “Ой, у лузі червона калина” - це лише кілька позицій двогодинної концертної програми, яка здивує своєю експресією.

Концерт з програмою “Гуц and Roll”

Саме так буває, коли традиційне звучання талановито поєднується з сучасними динамічними ритмами! І це не випадковість, адже НАОНІ сім разів перемагав у шоу “Битва оркестрів”, не тільки в Україні, але і за її межами. Народна інструментальна музика для НАОНІ - це не межа, а тільки початок. Колектив виконує музику інших народів світу, класичні та популярні твори і саундтреки до кінокартин.

Завдяки НАОНІ ви відкриєте для себе усю палітру народних інструментів і неймовірне багатство їх звучання. Багаторічний художній керівник і диригент оркестру Віктор Гуцал зробив НАОНІ піонером музичних інновацій в Україні. За плечима музикантів чимало сучасних несподіваних проектів та співпраця з зірковими артистами. ONUKA, Олег Скрипка, Руслана, Джамала - далеко не всі імена, які увійшли до цього довгого переліку. Запрошуємо вас на свято музики і професіоналізму!

 

Артисты
Предварительный заказ
Заявка на промо-код